.

Ποιοί Είμαστε

Η Εταιρεία μας

Η FAST LIGHT είναι η συνέχεια της ατομικής εταιρείας ΤΣΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ και δραστηριοποιείται στο χώρο των υποσταθμών και των συντηρήσεων από το 1975.

Η εταιρεία μας παρέχει πάσης φύσεως ηλεκτρολογικές υπηρεσίες, αναλαμβάνει τη μελέτη, την εγκατάσταση, την επίβλεψη και τη συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων χαμηλής και μέσης τάσης, ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων σε όλη την Ελλάδα. Επίσης προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις εσωτερικών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, οικιών, κτηρίων και βιομηχανικών χώρων στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Η εταιρεία μας πλέον δραστηριοποιείται και στο χώρο εμπορίας και τοποθέτησης προϊόντων φωτισμού LED με την επωνυμία FAST LIGHT-LED.

Η FAST LIGHT-LED εισάγει και εμπορεύεται χονδρική προϊόντα LED αρίστων προδιαγραφών με εγγύηση και είναι γραμμένη στα μητρώα παραγωγών ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού της ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε βάση των διατάξεων της παρ. 2.1.2. του άρθρου 6 της ΚΥΑ Η.Π. 23615-651-Ε.103 με αρ. μητρ. 0749.

Διαθέτουμε μεγάλο κατάλογο προϊόντων LED, ο οποίος εμπλουτίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Η ποικιλία και οι μορφές των LED τις καθιστούν εξαιρετική επιλογή για κάθε είδους χώρο, εσωτερικό, εξωτερικό, στο σπίτι, στο γραφείο, σε καταστήματα, σε βιομηχανίες και οποιονδήποτε χώρο χρειάζεται ο επαγγελματίας ώστε να καλύψει τις ανάγκες του και των πελατών του.

Ως επιχείρηση βασιζόμαστε στην πολυετή εμπειρία μας και στον άρτιο και προηγμένο εξοπλισμό μας, εξασφαλίζοντας υψηλές ηλεκτρολογικές υπηρεσίες. Στόχος και μέλημά μας είναι να εξυπηρετούμε κάθε ανάγκη και απαίτηση του πελάτη προσφέροντας ποιοτικές, αποδοτικές και συμφέρουσες λύσεις. H FAST LIGHT-LED ανακυκλώνοντας, συνεισφέρει στο περιβάλλον, στην οικονομία και γενικότερα στη προστασία του πλανήτη!

Σας παρέχουμε πλήρη τηλεφωνική, συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε σε θέματα που αφορούν την εγκατάσταση την τοποθέτηση και το service των προϊόντων μας.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι η κυριότερη παράμετρος για την οργάνωση, την ανάπτυξη και την εξέλιξη μίας οποιασδήποτε δραστηριότητας στον χρόνο. Το δυναμικό και οι συνεργάτες μας, επιλεγμένοι αυστηρά βάσει των αρχών λειτουργίας της επιχείρησης, διαμορφώνουν μια συμπαγή οργάνωση, μια ισχυρή ομάδα από άτομα με σύγχρονες αντιλήψεις, μορφωμένα και με πείρα στον κλάδο της ηλεκτρολογίας.

Η συνεχείας ανανέωση των γνώσεών τους ώστε να παραμένουν ενήμεροι με τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία, προσδίδει σε κάθε μέλος του προσωπικού μας την ικανότητα να αντιμετωπίσει την κάθε δουλειά με εφευρετικότητα και τον αναγκαίο επαγγελματισμό, με γνώμονα πάντα και την ικανοποίηση των αναγκών του.